Izvor: http://www.dusko-lolic.from.hr/jawamanual/
Objavljeno: 7. travnja 2011. g.

Also available in English


Početna stranica

Radionički priručnik za modele 638, 639 i 640 Jawa motocikla

Kad god se nešto rastavlja (pogotovu ako se kasnije namjerava i sastaviti bez viška djelova), dobro je imati radionički priručnik pri ruci. Ako je to originalni priručnik koji je izdao proizvođač, tim bolje. Za Jawa motocikle imamo baš to.
Priručnik se vrti po internetu poodavno. To je skenirani pdf , 208 strana, naziv datoteke je "Jawa Workshop Manual.pdf", duljina mu je 26729354 bajtova, upute su pisane na pet jezika (Češki, Engleski, Francuski, Njemački  i Španjolski).
Bilo bi prejednostavno kad bi taj priručnik bio dostupan ovdje, ali to nije moguće zbog restrikcija ovog ipak malog osobnog web site-a.

Linkovi za direktan download se mogu pronaći tu i tamo, trenutno je dostupno na http://myweb.tiscali.co.uk/sadiez/. Priručnik je podijeljen u četiri dijela, ali sadržaj je skeniran iz istog papirnatog izdanja kao gorespomenuti jednodjelni.

Torrenti su ipak uobičajeni način za distribuciju ovakvih sadržaja.
Ako proguglate pojmove "Jawa manual 26729354" (točna duljina datoteke u bajtovima), pronaći ćete vjerojatno link na torrent koji sadrži stotine motociklističkih priručnika. Vajda je svakim torrent klijentom moguće odabrati jednu datoteku koja će biti skinuta iz cijelog torrenta, ja znam samo da utorrent sigurno može.

Ako baš zapne, pišite mi da ostavim moj torrent aktivnim (inače se ne bavim torrentima pa ne držim stalno uključen klijent ). Tu je samo Jawa manual na DSL 600 kbps upload vezi. I jednom kad dobavite priručnik, nastavite ga dijeliti!

Comments

No comments yet. Be the first!

Share Page

Add Comment